AtlantikWall.dk

 HjemHjem    NyhederNyheder    2. verdenskrig2. verdenskrig    AtlantikWallAtlantikWall    RegelbauRegelbau    Bunker galleriGalleri    Video/TVVideo    LinksLinks    GæstebogGæstebog    OrdlisteOrdliste    Om sitetOm    Facebook

Regelbau-information
Antal modeller i alt: 493
Med tegning: 48
Med originaltegning: 152
Sidst opdateret: 605

Annonce - støt sitet!

Kvik-links
Kort med forsvarsenheder
Alle bunkermodeller

Annonce - støt sitet!

Søg på AtlantikWall.dk

Annonce - støt sitet!
 
© AtlantikWall.dk

eniig fiber
AmazingCounters.com

Video og TV generelt

Video/TV generelt Generelt   Bunkerne fra Mokka Bunkerne   Krigen i Jylland - en serie af TV2 Regionerne Krigen i Jylland   Fliegerhorst Grove - en serie om Flyvestation Karups tilbliven og funktion gennem krigen Fliegerhorst Grove   Rommels 13 dage i Danmark Rommels 13 dage i Danmark

Video og TV udsendelser

Museumsbunker i Batterie Vogelnest
Foran indgangen til Museumsbunkeren i Batterie Vogelnest kan man se dele af kanonrørene og foringerne, som man efter planen skulle udskifte for hver 250. skud - heldigvis kom det aldrig så vidt!
I gennem tiden er der lavet store mængder film og dokumentarprogrammer omhandlende et væld af emner, som kan henføres til 2. verdenskrig og tiden både før og efter.

De sidste år er interessen for bunkere og atlantvolden ikke blevet mindre i Danmark.
Efterhånden er der også produceret en del serier af danske TV-stationer - flere af dem er yderst seriøse og interessante!

Jeg har prøvet at samle nogle af de spændende udsendelser der er lavet i Danmark i nyere tid. Du finder dem i menuen over denne tekst.

Den sidst tilføjede er TV MIDTVEST's serie om "Rommels 13 dage i Danmark" - sidste afsnit blev sendt d. 5/12-2014

Efterhånden som jeg får kendskab til spændende film og serier online, vil jeg naturligvis kigge nærmere på dem, med henblik på at gøre dem tilgængelige for jer.